T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Volvo

Volvo truck parts online

Bij Vos Truckparts vindt u alle Volvo truck onderdelen die u nodig heeft om uw vrachtwagen weer compleet te maken of te repareren. Denk hierbij aan motoren, motoronderdelen, elektra en versnellingsbakken, maar ook aan cabine onderdelen en remmen. In ons assortiment vindt u zowel gebruikte als nieuwe vrachtwagen onderdelen van uitstekende kwaliteit. 

Gebruikte Volvo truck onderdelen

Naast nieuwe truck onderdelen, vindt u bij Vos Truckparts dus ook gebruikte vrachtwagen onderdelen. Dagelijks komen er bij ons nieuwe schadevoertuigen binnen waarvan we zoveel mogelijk Volvo onderdelen proberen te recyclen. Het aanschaffen van compleet nieuwe en ongebruikte vrachtwagen onderdelen is namelijk echt niet altijd nodig. Veel onderdelen zijn namelijk heel goed opnieuw te gebruiken. Dat een Volvo vrachtwagen schade heeft, hoeft namelijk niet te betekenen dat het hele voertuig afgeschreven kan worden. De Volvo vrachtwagen onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden dus gerecycled. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook in de portemonnee.

Gereviseerde Volvo vrachtwagen onderdelen

Wanneer er een nieuw schadevoertuig binnenkomt op de locatie in Zaltbommel, wordt deze truck uit elkaar gehaald en worden de volvo vrachtwagen onderdelen die herbruikbaar zijn zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig gereviseerd door ons vakkundige personeel. Na een revisie volgt altijd een tweede controle. Zo bent u ervan verzekerd dat de Volvo vrachtwagen onderdelen in perfecte staat zijn.

Volvo truck parts online bestellen bij Vos Truckparts

Wanneer u Volvo truck onderdelen gebruikt besteld bij Vos Truckparts bent u verzekerd van goede kwaliteit en snelle levering. Dit kunnen wij garanderen omdat er dagelijks nieuwe schadevoertuigen binnen komen. Hierdoor hebben wij een zeer grote voorraad beschikbaar ins ons magazijn van ruim 20.000m2 in Hedel en is vrijwel ieder benodigd onderdeel op voorraad. Meer weten over de verschillende truck onderdelen die u bij ons kunt bestellen? Neem dan contact met ons op of bekijk ons aanbod.