T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring
header-bg-asfalt
Vind hier uw daf, scania, of volvo parts:

Locatie III

Hedel

Bij Vos Truckparts te Hedel, met meer dan 20.000 m2 aan magazijnruimte en ruim 30 kilometer magazijnstellingen, vindt u het grootste aanbod gebruikte en nieuwe truckonderdelen in Europa van de merken DAF, Scania en Volvo. Een deskundig salesteam staat voor u klaar om u snel en accuraat de juiste onderdelen te leveren. Zij weten precies wat u nodig heeft en u kunt daarbij rekenen op hun vakkundig advies.

vostruckparts_locatie-3-afbeelding_01

Verkoop gebruikt

Dagelijkse aanvoer, via betrouwbare inkoopkanalen uit de Benelux, Europa en de gehele wereld, zorgt ervoor dat er voldoende gebruikte onderdelen op voorraad blijven voor de verkooplocatie te Hedel.


U bent altijd verzekerd van een compleet en volledig aanbod, zoals motoren, versnellingsbakken, differentiëlen, krukassen, steekassen, aandrijfassen, veerpakketten, radiateurs, waterpompen, luchtdrogers enz.


Verkoop nieuw

Naast gebruikte onderdelen, biedt Vos Truckparts een compleet aanbod nieuwe onderdelen. Scherp geprijsd, van een goede kwaliteit en binnen 24 uur geleverd. Op deze manier kunt u bij ons one-stop-shoppen.

“One stop shop” door ons aanvullende assortiment aan nieuwe onderdelen!”

vostruckparts_locatie-3-afbeelding_17

Onze andere locaties

Locatie I

Zaltbommel

Demonteren, controleren en reviseren In de Vos Truckparts vestiging te Zaltbommel worden dagelijks trucks aangevoerd. Door een perfect op elkaar ingespeeld team worden deze trucks op duurzame wijze gedemonteerd. De bruikbare onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gereviseerd en getransporteerd naar de verkooplocatie te Hedel.

Locatie II

Zaltbommel

Cabines worden in de eerste locatie van Vos Truckparts gedemonteerd. Daarna worden deze cabines, zowel oudere als de allernieuwste typen, naar de tweede locatie in Zaltbommel overgebracht. Hier vindt alles rondom de reparatie, het reinigen, richten, stralen en spuiten van vrachtwagencabines plaats. In deze moderne locatie in Zaltbommel worden de vrachtwagencabines weer als nieuw gemaakt.

Bekijk de aanbiedingen