T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring
header-bg-asfalt
Vind hier uw daf, scania, of volvo parts:

Locatie II

Zaltbommel

Cabines worden in de eerste locatie van Vos Truckparts gedemonteerd. Daarna worden deze cabines, zowel oudere als de allernieuwste typen, naar de tweede locatie in Zaltbommel overgebracht. Hier vindt alles rondom de reparatie, het reinigen, richten, stralen en spuiten van vrachtwagencabines plaats. In deze moderne locatie in Zaltbommel worden de vrachtwagencabines weer als nieuw gemaakt.

vostruckparts_locatie-2-afbeelding_01

Cabinereparatie

Elke cabine wordt in de tweede vestiging in Zaltbommel waar nodig uitgericht, gerepareerd, zorgvuldig schoongemaakt, gespoten en/of gerestyled. Als de werkzaamheden in deze vestiging zijn afgerond, zijn deze cabines als nieuw, kant-en-klaar voor gebruik en worden ze naar het centrale magazijn in Hedel gebracht.

vostruckparts_locatie-2-afbeelding_07

Onze andere locaties

Locatie I

Zaltbommel

Demonteren, controleren en reviseren In de Vos Truckparts vestiging te Zaltbommel worden dagelijks trucks aangevoerd. Door een perfect op elkaar ingespeeld team worden deze trucks op duurzame wijze gedemonteerd. De bruikbare onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gereviseerd en getransporteerd naar de verkooplocatie te Hedel.

Locatie III

Hedel

Bij Vos Truckparts te Hedel, met meer dan 20.000 m2 aan magazijnruimte en ruim 30 kilometer magazijnstellingen, vindt u het grootste aanbod gebruikte en nieuwe truckonderdelen in Europa van de merken DAF, Scania en Volvo. Een deskundig salesteam staat voor u klaar om u snel en accuraat de juiste onderdelen te leveren. Zij weten precies wat u nodig heeft en u kunt daarbij rekenen op hun vakkundig advies.

Bekijk de aanbiedingen