T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring
header-bg-asfalt
Vind hier uw daf, scania, of volvo parts:

Locatie I

Zaltbommel

Demonteren, controleren en reviseren. In de Vos Truckparts vestiging te Zaltbommel worden dagelijks trucks aangevoerd. Door een perfect op elkaar ingespeeld team worden deze trucks op duurzame wijze gedemonteerd. De bruikbare onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gereviseerd en getransporteerd naar de verkooplocatie te Hedel.

vostruckparts_locatie-1_zaltbommel

Demonteren

Demontage van trucks en onderdelen gebeurt vakkundig door de eigen specialisten van Vos Truckparts. Alle gedemonteerde onderdelen worden daar verzameld en gecontroleerd en, indien goed bevonden, naar het centrale magazijn in Hedel gebracht. Onderdelen die eerst gereviseerd moeten worden, blijven in deze vestiging voor revisie. Demontage, revisie en controle vindt altijd plaats in eigen beheer.

vostruckparts_locatie-1-zaltbommel_demonteren


Reviseren

Alle motoren en versnellingsbakken worden bij binnenkomst gecontroleerd. Mochten er gebreken worden geconstateerd, wordt de betreffende motor of versnellingsbak door vakbekwame en goedgetrainde medewerkers gerepareerd of gereviseerd. Na de reparatie of revisie volgt er een tweede controle, waarna de onderdelen worden overgebracht naar de verkooplocatie in Hedel en o.a. ook op de webshop worden geplaatst.


Eindcontrole

Elke motor of versnellingsbak wordt, voordat deze in de verkoop gaat, grondig getest tijdens een uitgebreide eindcontrole welke ook voor u op film wordt opgenomen. U kunt er volledig op vertrouwen dat, van elke motor of versnellingsbak van Vos Truckparts, de kwaliteit gewaarborgd is.

vostruckparts_locatie-afbeelding_09-1

“Specialist in hergebruik van gecontroleerde en gereviseerde onderdelen met garantie!”

vostruckparts_locatie-afbeelding_11

Onze andere locaties

Locatie II

Zaltbommel

Cabines worden in de eerste locatie van Vos Truckparts gedemonteerd. Daarna worden deze cabines, zowel oudere als de allernieuwste typen, naar de tweede locatie in Zaltbommel overgebracht. Hier vindt alles rondom de reparatie, het reinigen, richten, stralen en spuiten van vrachtwagencabines plaats. In deze moderne locatie in Zaltbommel worden de vrachtwagencabines weer als nieuw gemaakt.

Locatie III

Hedel

Bij Vos Truckparts te Hedel, met meer dan 20.000 m2 aan magazijnruimte en ruim 30 kilometer magazijnstellingen, vindt u het grootste aanbod gebruikte en nieuwe truckonderdelen in Europa van de merken DAF, Scania en Volvo. Een deskundig salesteam staat voor u klaar om u snel en accuraat de juiste onderdelen te leveren. Zij weten precies wat u nodig heeft en u kunt daarbij rekenen op hun vakkundig advies.

Bekijk de aanbiedingen