T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring
header-bg-asfalt
Vind hier uw daf, scania, of volvo parts:
vos-truckparts_the-company

Over ons

Vos truckparts

Vos Truckparts is, met zijn ruim 50 medewerkers, één van Europa’s grootste truckdemontage bedrijven gespecialiseerd in de merken Daf, Scania en Volvo. Het bedrijf verzorgt de totale afwikkeling van (schade) voertuigen en de recycling ervan. 

Voordat onderdelen in de verkoop gaan, worden ze uitgebreid gecontroleerd en getest. Vos Truckparts levert onderdelen inclusief een passende garantie. De klanten van Vos Truckparts bevinden zich over de gehele wereld en bestaan uit transporteurs, universele garagebedrijven, dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven.

Met een magazijn van ruim 20.000 mtr² is vrijwel elk gewenst onderdeel op voorraad. Vos Truckparts garandeert snelle leveringen door heel Europa. Dagelijks is er een team van ervaren bezorgers onderweg om bestellingen zorgvuldig af te leveren. Het wagenpark waar zij gebruik van maken bestaat onder andere uit bestelbussen, lichte vrachtwagens en een truck/oplegger combinatie.

Buiten Europa maakt Vos Truckparts gebruik van wereldwijde koeriersdiensten en verschepingsmaatschappijen.

Bekijk het actuele aanbod Neem contact op

vos-truckparts_the-company_parts

Waarom vos truckparts?

Beste kwaliteit voor de beste prijs

Dagelijks nieuwe aanvoer

100% leveringsgraad

Eigen bezorgservice

Levering binnen 24 uur

Meer dan 30 jaar ervaring

Grootste van Europa

Garantie en Service gewaarborgd


Onze locaties

Locatie I

Zaltbommel

Demonteren, controleren en reviseren In de Vos Truckparts vestiging te Zaltbommel worden dagelijks trucks aangevoerd. Door een perfect op elkaar ingespeeld team worden deze trucks op duurzame wijze gedemonteerd. De bruikbare onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gereviseerd en getransporteerd naar de verkooplocatie te Hedel.

Locatie II

Zaltbommel

Cabines worden in de eerste locatie van Vos Truckparts gedemonteerd. Daarna worden deze cabines, zowel oudere als de allernieuwste typen, naar de tweede locatie in Zaltbommel overgebracht. Hier vindt alles rondom de reparatie, het reinigen, richten, stralen en spuiten van vrachtwagencabines plaats. In deze moderne locatie in Zaltbommel worden de vrachtwagencabines weer als nieuw gemaakt.

Locatie III

Hedel

Bij Vos Truckparts te Hedel, met meer dan 20.000 m2 aan magazijnruimte en ruim 30 kilometer magazijnstellingen, vindt u het grootste aanbod gebruikte en nieuwe truckonderdelen in Europa van de merken DAF, Scania en Volvo. Een deskundig salesteam staat voor u klaar om u snel en accuraat de juiste onderdelen te leveren. Zij weten precies wat u nodig heeft en u kunt daarbij rekenen op hun vakkundig advies.

360º tour

Ontdek Vos Truckparts op Google Maps, via onze 360º tour.


Ontwikkeling door de jaren


Garantie & Service

Wanneer u iets bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is, waardoor u recht hebt op bijhorende garantieperiodes. Dit is afhankelijk per product. Mocht er onverhoopt iets mankeren aan een gekocht product, dan kunt u altijd terugvallen op de serviceafdeling van Vos Truckparts.

“Ruim 30 jaar stabiliteit in kwaliteit en service schept vertrouwen bij bestaande en nieuwe relaties.”

Bekijk de aanbiedingen