T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
Nieuwe klant?
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Daf

DAF truck parts online

Bij Vos Truckparts vindt u alle truck onderdelen die u nodig heeft om uw DAF vrachtwagen te repareren of compleet te maken, zoals filters, motoronderdelen en versnellingsbakken, maar ook aan DAF cabine onderdelen, elektra en chassisdelen. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte truck onderdelen van DAF. 

Gebruikte onderdelen DAF trucks

Naast nieuwe truck onderdelen, biedt Vos Truckparts ook gebruikte DAF vrachtwagen onderdelen aan. Dit doen wij om zoveel mogelijk DAF trucks te kunnen recyclen. Het aanschaffen van een compleet nieuw en ongebruikt onderdeel is namelijk echt niet altijd nodig en veel onderdelen kunnen na revisie prima nog een ronde mee. Dat een DAF vrachtwagen schade heeft, hoeft namelijk niet te beteken dat het voertuig helemaal niet meer bruikbaar is. Waar het mogelijk is, worden de truck onderdelen dus gerecycled. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt ook in de portemonnee.

Gereviseerde DAF onderdelen

Dagelijks komen er nieuwe schadevoertuigen binnen bij Vos Truckparts. Deze schadevoertuigen worden uit elkaar gehaald en de DAF onderdelen die herbruikbaar zijn worden zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig gereviseerd door ons vakkundige personeel. Dit alles gebeurd op onze locatie in Zaltbommel. Na een revisie volgt altijd een tweede controle van de vrachtwagen onderdelen zodat u er altijd van verzekerd bent dat de DAF truck onderdelen in perfecte staat zijn.

DAF truck parts online bestellen bij Vos Truckparts

Wanneer u uw DAF truck onderdelen besteld bij Vos Truckparts bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast vindt u bij ons een erg groot aanbod omdat er dagelijks nieuwe schadevoertuigen binnen komen. Hierdoor hebben een zeer grote voorraad beschikbaar in ons magazijn van ruim 20.000 m2 in Hedel en is vrijwel ieder benodigd onderdeel op voorraad. Daarnaast kunnen wij hierdoor een snelle levering in heel Europa garanderen. Meer weten over de verschillende truck onderdelen die u bij ons kunt vinden? Neem dan contact met ons op of bekijk ons aanbod.